Indische kip

Indische kip

Indische kip

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 in stukken verdeelde kip
3 grote, in ringen gesneden uien
1/2 kopje azijn
1/2 kopje ketjap
Gemberpoeder

Bereiden

Braad de stukken kip aan.
Bak de uiringen tot ze glazig zijn, voeg er de azijn en de ketjap bij en
laat de kip hierin sudderen tot het vlees van de botten komt.
Voeg naar smaak gemberpoeder toe.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus